Iedereen maakt kans om de aanschafprijs van een tienertoerkaart terug te winnen. Hiervoor zijn een paar regels van toepassing. Om aanspraak te kunnen maken op de prijs moet een deelnemer het Twitter-account van @tienertoerkaart volgen. Hierbij geldt hier eerder hoe beter. Daarnaast moeten deelnemers een goedgekeurde ervaring hebben achter gelaten op de website van tienertoerkaart.nl.

Inhoudsopgave

Even in het kort

Om kans te maken om de aanschafprijs van een tienertoerkaart moet je

  1. @tienertoerkaart via Twitter volgen
  2. een goedgekeurde ervaring, een goedgekeurd verhaal of goedgekeurde tip hebben achtergelaten op de website van tienertoerkaart.nl
  3. de 3 (drie dagen tienertoeren) of 4 (4 dagen tienertoeren) codes kunnen tonen, danwel de tienertoerkaart zelf. (deze moeten, bij winst per post opgestuurd worden)

Spelregels:

  1. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De uitslag wordt naderhand gepubliceerd op de website van tienertoerkaart.nl
  2. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht over eventuele winst. (zorg er dus voor dat je e-mailadres correct is ingevuld!)
  3. Deelnemers dienen over een Nederlandse bankrekening te beschikken. (op naam van de tienertoerkaart drager of op naam van ouder(s)/opvoerder(s))
  4. Deelnemers dienen in Nederland woonachtig te zijn
  5. Ook deelnemers die nog steeds een tienertoerkaart uit het verleden hebben en ook een ervaring, verhaal of tip achterlaten op de website van tienertoerkaart.nl maken kans om hun geld terug te winnen.
  6. Wanneer nodig kunnen de spelregels aangepast worden. Ook kan er een or meerdere regels worden toegevoegd.